Followers

Wednesday, 11 May 2011

Memperkenalkan LeYa Production

Salam semua buat para blogger yg disayangi.. Dah lame LeYa tak update blog ni kan...huhu... Kesibukan LeYa dalam menyiapkan tugas2 harian universiti memberi impak yg mendalam terhadap LeYa's Blog ni... kesian blog ni...xpasal2 berhabuk dek kerna tidak menjenguk2 nya... Kalau lah ia boleh berkata2 mesti die dah merajuk dengan tuan blog ni..hehe...

Ok lah.. LeYa nak bagitau kat sini yang LeYa kini dah pun habis study... So, LeYa pun mulalah mengaktifkan diri dalam bidang yang LeYa ceburi ni.. So, utk lebih lanjut LeYa ade sediakan platform yg terbaik direka khas oleh LeYa sendiri... Anda semua boleh lah melayari nya di http://www.leyaproduction.webnode.com/

Screenshot LeYa Production

Saturday, 7 May 2011

Autoshow 2011 - Melaka Autocity