Followers

Sunday, 23 October 2016

Shopping di Lesaza Boutique - Mudah, Murah & Cepat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Korang semua perasan tak? Sana sini sekarang berkata tentang online shopping. Korang tahu tak apa online shopping ni? Hehehe... Online Shopping ni dah tentu lah membeli belah di alam maya atau secara atas talian yang sedang hangat diperkatakan kerana ianya mudah dan menjimatkan masa. Tak kurang juga, online shopping ni boleh dapat barang-barang keperluan dengan harga yang berpatutan. Best kan.... Sebab tu lah ramai yang sudah terpesona dengan membeli belah di atas talian.

Laman Page ini ada menjual pelbagai barangan mengikut kategori seperti pakaian wanita, pakaian lelaki, pakaian bayi dan kanak-kanak, kasut, beg&aksesori, Produk Kecantikan & Kesihatan, peralatan rumah&dapur, perfume, jam dan bermacam-macam lagi taw. 

https://www.facebook.com/lesazaboutiqueandcafe/

Terdapat juga bermacam-macam jenama yang boleh korang pilih. Harga bergantung pada jenama juga. Ada yang murah dan ada juga yang mahal. Namun, masih boleh dimiliki lagi. Yang penting korang semua tahu untuk berjimat cermat. Jangan lah membeli ikut nafsu ye... hehehe...


APA YANG BEST?
Di Lesaza Boutique & Cafe, ada sesuatu nilai yang akan membuatkan korang berasa sangat Happy. Nak tahu tak apa nilai tersebut? Haa! Di Lesaza Boutqiue ni, korang sangat bertuah kerana yang bestnya kos penghantaran hanya RM8 SM / RM 12 SS (terhad kepada berat dan saiz parcel).

Masih berbaloi  dan murah jika dibandingkan dengan shipping cost yang kita perlu bayar menggunakan shipping biasa.

STEP SEBELUM NAK SHOPPING DI 

LESAZA BOUTIQUE & CAFE

1) Mula-mula klik button "Like"pada laman Web Lesaza Boutique & Cafe 
2) Kemudian, enjoy your shopping with us...

Friday, 21 October 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kembali lagi dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com untuk bulan November dan December. Segmen Bloglist yang terakhir untuk tahun 2016. Macam biasa syaratnya mudah je. Hanya perlu copy paste je coding yang Fiza dah sediakan. Mudah je kan? Mana yang tak sempat join haritu, boleh join untuk bulan November dan December ni ye. Macam biasa pemilihan 10 blog akan dibuat melalui random.org.


KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN



Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016
2. Copy coding dalam kotak bawah ni dan paste di ruangan HTML entry


3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016 


Tarikh Tamat : 28 Oktober 2016
  Terima kasih atas sokongan semua ^__^

Wednesday, 19 October 2016

Syukur Tiada Rambut Gugur Lagi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Secara lazimnya, kita akan mengalami keguguran rambut dalam 50 - 100 helai setiap hari. Ini adalah normal dan jika ia berlaku secara berlebihan, perlu dirawat dengan segera. Rambut yang gugur secara berlebihan biasanya terjadi akibat kerosakan atau teknik penjagaan yang tidak betul. Penggunaan syampu yang tidak sesuai juga boleh mengakibatkan kerosakan pada rambut.


Jadi, sebelum rambut anda gugur dengan lebih teruk sehingga menyebabkan penipisan rambut atau botak, jom anda cuba mengatasi masalah keguguran rambut dengan pengunaan syampu ini. Bahan-bahan yang digunakan adalah semulajadi dan selamat untuk rambut anda.


Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo dirumus khas dengan garam buluh bersama Teh Pu-Erh yang ternyata berkesan bagi membersihkan dan membekalkan nutrisi untuk rambut agar ia kelihatan lebih sihat, lembut dan berseri. 

Khasiat Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo

  • Dirumus tanpa sabun
  • Memelihara kelembapan dan kehalusan rambut serta kulit kepala
  • Kaya dengan khasiat dari sumber semulajadi seperti daun teh Pu-Erh dan garam buluh
  • Tidak merosakkan kulit
  • Membasmi kuman dan bakteria
  • Mengurangkan kegatalan pada kulit kepala
  • Menyegarkan kulit kepala

Cara Penggunaan Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo

  1. Basahkan rambut.
  2. Usapkan Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo pada kepala.
  3. Urut kepala selama beberapa minit.
  4. Bilas rambut dan kulit kepala sehingga bersih.
  5. Jika terkena pada mata, basuh mata dengan segera.

Apa Kata Pelanggan LeYa

Di bawah adalah screeshot WhatsApp/SMS dari pelanggan-pelanggan LeYa. Klik pada gambar untuk gambar yang lebih besar.



SEBARANG PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN, BOLEH HUBUNGI :

FACEBOOK >> ILLYA LEYA
WHATSAPP / TELEGRAM >> 017-6321680
 

NAK JADI AGEN/PENGEDAR SAH, CEPAT-CEPAT HUBUNGI LEYA SEGERA !!!

Sunday, 9 October 2016

Kurangkan Berat Badan Dengan Min Kaffe + Garlic

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

LeYa Blog

Berat badan berlebihan pada tubuh? Kolesterol berlebihan dalam tubuh badan? Dah pernah periksa kadar kolesterol dalam badan anda? Risau dengan masalah kegemukan yang dialami? Sering diejek rakan-rakan dan orang sekeliling tentang kegemukan pada diri anda? Jangan Risau!!! Kini ada penyelesaiannya. Jom kita selongkar setiap kebaikan yang ada pada Min Kaffe dan Garlic Tablet ini.

Apa itu Kolesterol?
Kolestrol adalah lemak yang terdapat di dalam aliran darah atau sel tubuh yang sebenarnya diperlukan untuk pembentukan dinding sel dan sebagai bahan tetap beberapa hormon. Namun apabila kadar kolestrol dalam darah berlebihan, maka ia boleh mengakibatkan penyakit, termasuk penyakit jantung koronari dan stroke.


Kurangkan Berat Badan & Kolesterol dalam Badan
Untuk kurus, ada banyak cara dan solusinya. Modal untuk kurus ini tidaklah sampai RM100. Set Jimat dan Set Kecantikan Terlajak Laris ini mampu memberikan anda pulangan modal yang berbaloi-baloi.

LeYa Blog

Apa itu Min Kaffe?
Min Kaffe atau dulu lebih dikenali dengan Mineral Coffee, atau turut juga dikenali sebagai Kopi Kurus merupakan satu produk yang LeYa sangat gemari. LeYa akan minum Min Kaffe setiap pagi untuk mendapatkan energy booster. Kebiasaannya, apabila LeYa sudah mengambil satu sachet Min Kaffe ini setiap pagi, ia akan rasa kenyang dalam masa yang lama. Sebab itulah, kopi ini digelar kopi kurus. Ia sangat lah sesuai untuk anda yang sedang berdiet untuk kurus. 

Jadi, untuk set diet, kebiasaannya mereka akan mengambil Min Kaffe ini beserta Garlic Tablet. Ia bukan sahaja boleh mengempiskan perut malah turut membantu mengurangkan berat badan berlebihan anda dengan mudah dan cepat.


LeYa Blog


Min Kaffe ini juga sesuai untuk yang mempunyai masalah migrain dan sakit kepala. Selain itu, Min Kaffe juga sesuai untuk ibu mengandung dan ibu yang sedang menyusukan bayi. Bagi ibu yang sedang menyusukan bayi, Min Kaffe berperanan melancarkan pengeluaran susu badan dan menambah susu badan ibu tersebut.

Aroma istimewa Min Kaffe ini berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Dengan aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe bukan sahaja dapat memenuhi citarasa para peminat kopi malah kandungan garam buluh di dalamnya juga dapat meningkatkan nilai nutrisi kopi tersebut.

Cara Pengambilan Min Kaffe
Sangat mudah dan cepat untuk disediakan. Hanya bancuhkan satu sachet Min Kaffe dengan anggaran 150ml air panas. Kemudian, boleh diminum selepas dikacau dengan rata. Ia juga boleh dibuat dengan ais untuk penambah selera.

LeYa Blog

LeYa Blog

Testimoni Pengguna Mengenai Keberkesanan Min Kaffe dan Garlic tablet

LeYa BlogLeYa Blog

LeYa Blog LeYa Blog
Klik pada image untuk gambar rajah yang lebih jelas

Di Mana Boleh Dapatkan atau Beli Min Kaffe dan Garlic Tablet ni?
Produk ini boleh didapati daripada LeYa sendiri dengan harga sekotak Min Kaffe RM33.00 (20 sachet) dan Garlic Tablet berharga RM44.00 untuk sebotol. Namun, jika anda ingin dapatkan diskaun terlajak lebih murah, cepat-cepat hubungi LeYa untuk dapatkan set kurus dan kecantikan ini yang mana "PROMOSI JOM KURUS" sedang dijalankan sehingga 31 Oktober 2016.

SET JOM KURUS DENGAN MIN KAFFE & GARLIC TABLET

HANYA RM70.00 SAHAJA !!!

Ingin menjadi agen produk Min Kaffe dan Garlic atau menjana pendapatan tambahan setiap bulan ?? Anda semua boleh directly hubungi LeYa seperti maklumat yang tertera di bawah. Segala training akan diberikan secara percuma.

Untuk maklumat lanjut:
WhatsApp/Call/Telegram: 017-6321680